Genieten onder de spaanse zon met prive zwembad

Av. de la libertad lot 4 R2a3, 4280 Los Gallardos

103 m²
2
2
€ 276.790

Ref. 5309755

Beschrijving

Mooie percelen beschikbaar in Los Gallardos met een oppervlakte tussen 360m2 en 834m2, sleutel op de deur villa's. (prijzen vanaf 35.790€)
Los Gallardos is een woonwijk, nabij Turre. Het is een ideale plek voor een vakantiehuis of om het hele jaar door te wonen, in een mooie en rustige omgeving. Vraag achter onze modellen van vrijstaande villa's, met de hulp van professionals, bouw het huis van uw dromen op het perceel van uw keuze en volgens uw budget.
Andalusia staat bekend om zijn lange zomers en milde winters, waardoor het de perfecte plek is om van alle seizoenen te genieten.

Mojácar Pueblo is een prachtig Andalusisch dorpje gelegen bovenop een berg, met een Moors verleden en in een prachtige natuurlijke omgeving. Het dorp heeft charmante witgekalkte huizen, maar ook geweldige uitzichten, kerken en hermitages. Mojácar-stranden. El Palmeral is een van de bekendste en meest populaire stranden, in feite is het de eerste keuze voor families en liefhebbers van stadsstranden. Naast El Palmeral kunt u een bezoek brengen aan het Descargador-strand, beroemd om zijn enorme uitgestrektheid, en het Piedra Villazar-strand, gelegen naast het Parador Hotel.

Mojácar is door de gelijknamige vereniging uitgeroepen tot een van de mooiste dorpen van Spanje en is een van de meest gewilde kustbestemmingen in Andalusië. Droomstranden, uniek klimaat het hele jaar door, buitengewone golfbanen en een onovertroffen aanbod van watersport, gastronomie en nachtleven.

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Parlofoon

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
357 m²
Bewoonbare opp.
103 m²
Slaapkamer 1
12 m²
Slaapkamer 2
10 m²
Slaapkamer 3
9.7 m²
Woonkamer
28 m²
Keuken
9 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting